برگزاری جلسه برنامه ریزی و هماهنگی همایش معدن کاری سبز

۳۰ آبان ۱۴۰۱ | ۱۲:۱۹ کد : ۲۱۱۹۲ اخبار اخبار برگزیده
جلسه برنامه‌ریزی و هماهنگی برگزاری همایش معدن کاری سبز در دانشگاه بیرجند برگزار شد.
برگزاری جلسه برنامه ریزی و هماهنگی همایش معدن کاری سبز

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، جلسه هماهنگی همایش معدن کاری سبز با حضور دکتر اکبرپور معاون پژوهش ، فناوری و نوآوری دانشگاه، دکتر شریعتی نسب مدیر امور پژوشی دانشگاه، دکتر دهقانی مدیر کل اداره منابع طبیعی و آبخیزداری استان، دکتر جلالی فرد رئیس سازمان نظام مهندسی معدن استان، نمایندگان اداره کل حفاظت محیط زیست استان، سازمان صمت استان و هلدینگ زرین معدن، دکتر محمدمهدی خطیب دبیر همایش معدن کاری سبز و جمعی از اعضای هیئت علمی گروه مهندسی معدن و گروه زمین شناسی در محل دفتر معاونت پژوهش، فناوری و نوآوری دانشگاه بیرجند برگزار شد.
در این جلسه، پس از بحث و بررسی تصمیمات مقتضی جهت برگزاری همایش اتخاذ گردید. در این خصوص هلدینگ زرین معدن، سازمان نظام مهندسی معدن استان، اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری جهت حمایت مالی و همکاری در برگزاری همایش اعلام آمادگی کردند.