دعوت به همکاری از مشمولان واجد شرایط در قالب نیروی امریه پژوهش یار

۲۹ فروردین ۱۴۰۲ | ۱۲:۵۳ کد : ۲۳۴۸۸ اخبار اطلاعیه
دعوت به همکاری از مشمولان واجد شرایط در قالب نیروی امریه پژوهش یار

به استحضار می رساند دانشگاه بیرجند با هدف بکارگیری نیروهای متخصص با مدرک کارشناسی ارشد و یا دکتری در رشته عمران یا طراحی و گرافیـک و مترجمی زبان جهت بهره منـدی از خـدمات آنـان در امور پژوهشـی و کار در مرکز نوآوری و ارتباط با جامعه و صنعت، آزمایشـگاه و کتابخانه مرکزی از مشمولان واجد شرایط دعوت بـه همکاری می‌نماید. بر اساس این فراخوان به منظور ایجاد فرصت برابر و رعایت عدالت برای تمامی مشمولان وظیفه و دانش آموختگانی که تمایل به گذراندن دوره سربازی خود در قالب نیروی پژوهشـیار امریه را دارند، بـا داشتن برگه اعزام بـا تـاریـخ اول تیر 1402 می توانند جهت اطلاع از شرایط جذب و مدارک مورد نیاز تا تاریخ 1402/2/2 نسبت به ثبت نام در سایت امریه وزارت علوم به نشانی amriye.msrt.ir اقدام نمایند. متقاضیان می‌بایست یک نسخه از مدارک خود را علاوه بر بارگذاری در سایت مذکور به آدرس پست الکترونیکی research@birjand.ac.ir نیز ارسال فرمایند.

آخرین ویرایش۲۹ فروردین ۱۴۰۲