بازدید دکتر جلالی‌فرد رئیس نظام مهندسی معدن استان خراسان جنوبی از تجهیزات آزمایشگاه مرکزی دانشگاه بیرجند

۰۴ تیر ۱۴۰۲ | ۱۰:۴۷ کد : ۲۴۴۲۸ اخبار
آقای دکتر جلالی‌فرد رئیس نظام مهندسی معدن استان خراسان جنوبی و آقای دکتر اکبرپور معاون پژوهش، فناوری و نوآوری دانشگاه روز شنبه مورخ ۱۴۰۲/۰۴/۰۳ در راس هیاتی از مجموعه آزمایشگاه مرکزی بازدید کردند.

در طی این بازدید دکتر جلالی‌فرد از قسمت‌های مختلف آزمایشگاه مرکزی دیدن کردند و کارشناسان به معرفی دستگاه‌های آزمایشگاهی پرداختند. در ادامه بازدید نیز بررسی مقدمات انعقاد تفاهم‌نامه‌ همکاری بین آزمایشگاه مرکزی دانشگاه و سازمان نظام مهندسی در زمینه انجام آنالیزهای نمونه‌های معدنی از معادن مختلف استان خراسان جنوبی صورت گرفت.

آخرین ویرایش۰۴ تیر ۱۴۰۲