بازدید معاون پژوهش، فناوری و نوآوری و تیم همراه از منطقه ویژه اقتصادی

جلسه مشترکی بین نمایندگان دانشگاه بیرجند و نمایندگان منطه ویژه اقتصادی روز سه‌شنبه ۲۰ تیرماه برگزار شد.
بازدید معاون پژوهش، فناوری و نوآوری و تیم همراه از منطقه ویژه اقتصادی

روز سه شنبه 20 تیرماه نمایندگان دانشگاه بیرجند جلسه مشترکی با منطقه ویژه اقتصادی بیرجند در محل سایت مرکزی منطقه ویژه برگزار نمودند. در این جلسه که معاون پژوهشی، فناوری و نوآوری دانشگاه، مدیر ارتباط با صنعت و جامعه دانشگاه، مسئول آزمایشگاه مرکزی دانشگاه، مسئول تحصیلات تکمیلی دانشگاه، رئیس دانشکده ادبیات و علوم انسانی و آقای دکتر بخشی عضو هیات علمی گروه علوم سیاسی دانشگاه حضور داشتند در خصوص ظرفیت‌های دانشگاه بخصوص در بحث آزمایشگاه مرکزی، ظرفیت‌های پژوهشی و تحقیقاتی دانشگاه و همچنین فرصت بورسیه‌های صنعتی توضیحاتی ارائه دادند. در این جلسه آقای مهندس زارعی مدیر منطقه ویژه اقتصادی نیز از اقدامات انجام گرفته در منطقه ویژه اقتصادی بیرجند گزارشی ارائه دادند و به پتانسیل‌های این منطقه اشاره نمودند. ایشان بر تمایل منطقه ویژه جهت همکاری با دانشگاه بیرجند جهت حل مشکلات و استفاده از ظرفیت های دانشگاه تاکید نمودند. پیشنهاد گردید برای افزایش ارتباط دو مجموعه به صورت منظم فصلی جلسات مشترکی برگزار گردد و برای شروع کار هم مقرر شد تفاهم نامه همکاری منعقد گردد و از ظرفیت‌های دانشگاه بیرجند بخصوص در بحث آزمایشگاهی و انجام طرح‌های تحقیقاتی استفاده گردد. در ادامه نمایندگان دانشگاه بازدیدی از تعدادی واحد صنعتی مستقر در منطقه ویژه اقتصادی داشتند.