انعقاد تفاهم نامه همکاری علمی و پژوهشی بین دانشگاه بیرجند و شرکت خوشه صنعتی آرکا

۰۲ مرداد ۱۴۰۲ | ۱۲:۱۰ کد : ۲۴۷۳۸ اخبار
تفاهم نامه همکاری بین دانشگاه بیرجند و شرکت خوشه صنعتی آرکا در تاریخ ۴ تیرماه ۱۴۰۲ به امضای دکتر ابوالفضل اکبرپور، معاون پژوهش، فناوری و نوآوری دانشگاه بیرجند و نمایندگان شرکت خوشه صنعتی آرکا رسید.

در راستای همکاری‌های مشترک فیمابین دانشگاه‌های سطح کشور و به منظور استفاده بهینه از پتانسیل موجود و ظرفیت‌ها و توانایی‌های علمی-پژوهشی و بهبود وضعیت فعالیت‌های آزمایشگاهی طرفین، این تفاهم نامه منعقد شد.

هدف از تنظیم این تفاهم‌نامه همکاری مشترک طرفین در زمینه‌های علمی‌-‌کاربردی اکتشافات معدنی، فراوری معدنی و تولید مواد شمیایی با در نظر گرفتن کلیه امکانات و اختیارات طرفین اعم از بهره‌مندی از امکانات و خدمات آزمایشگاهی و سایر زیر ساخت‌های موجود می باشد.

آخرین ویرایش۰۲ مرداد ۱۴۰۲