بازدید نماینده و تسهیلگر بنیاد برکت از واحدهای متقاضی تسهیلات و مستقر در مرکز نوآوری و شتابدهی

نماینده و تسهیلگر بنیاد برکت در خراسان جنوبی، روز شنبه ۱۱ شهریور ۱۴۰۲ از واحدهای مستقر در مرکز نوآوری و شتابدهی دانشگاه بازدید کرد.

به گزارش روابط عمومی و  اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، طبق تفاهم نامه همکاری مشترک دانشگاه بیرجند با بنیاد برکت جهت تسهیل چالش های فناوران و شرکت های دانش بنیان، روز شنبه، 11 شهریور 1402، نماینده و تسهیلگر بنیاد برکت در خراسان جنوبی از 18 واحد متقاضی تسهیلات و مستقر در مرکز نوآوری و شتابدهی دانشگاه (ساختمان‌های مانا و پردیس شهدا) بازدید کرد. در این بازدید، مرادی، نماینده بنیاد در استان جهت اعطای وام های کم بهره در راستای توسعه کسب و کار به واجدین شرایط قول مساعدت داد.