راه اندازی سامانه گروه‌های پژوهشی

۱۸ شهریور ۱۴۰۲ | ۱۱:۴۲ کد : ۲۵۰۳۴ اخبار اخبار برگزیده
به همت مدیریت پژوهشی دانشگاه سامانه ثبت و ارزیابی سالانه گروه‌های پژوهشی راه‌اندازی شد.
راه اندازی سامانه گروه‌های پژوهشی

این سامانه با هدف یکپارچه‌سازی، مستندسازی، گزارش‌گیری و همچنین انجام ارزیابی سالانه گروه‌ها به صورت الکترونیکی پیاده سازی شده است.

امکان ثبت درخواست جهت تاسیس واحد توسط مسئول و پیگیری گزارش عملکرد سالانه با توجه به برنامه اجرایی مصوب واحد، در هر مرحله فراهم شده است.

حمایت عملکردی متناسب با امتیازات کسب شده از فعالیت‌های ثبت شده در سامانه جامع دانشگاه که مرتبط با اهداف و برنامه پژوهشی مصوب واحد می‌باشد در پایان هر دوره ارزیابی محاسبه و پرداخت می‌شود.

امکان تسویه حساب در خصوص حمایت مالی انجام شده از واحد به صورت الکترونیکی فراهم شده است.

اعضای هیات علمی جهت ثبت درخواست تاسیس و یا ویرایش اطلاعات ثبت شده می‌توانند از مسیر

پویا - پژوهشی - پژوهش - درخواست گروه پژوهشی  اقدام نمایند.