انعقاد قرارداد پژوهشی فی مابین دانشگاه بیرجند و سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع ایران

قرارداد پژوهشی فی‌مابین سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع ایران (طرح مواد معدنی حیاتی و راهبردی) و دانشگاه بیرجندمنعقد شد.

قرارداد پژوهشی تحت عنوان "مطالعه و بررسی وضعیت ماده معدنی حیاتی لیتیوم در ایران از دیدگاه سرمایه‌گذاری و تجاری، استراتژی‌های پیشنهادی جهت کاهش وابستگی به واردات و اولویت@های محصولات مرتبط جهت ایفای نقش توسعه‌ای ایمیدرو در صنعت " فی‌مابین سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع ایران (طرح مواد معدنی حیاتی و راهبردی) و دانشگاه بیرجند در تاریخ 1402/6/20 منعقد شد. این قرارداد با هدف شناسایی و وضعیت معادن و ذخایر لیتیوم و مقایشه آن با نمونه‌های مشابه بین المللی و همچنین بررسی مسائل اقتصادی و تجاری، سیاسی و اجتماعی موثر برای سرمایه‌گذاری در این حوزه با درنظر گرفتن اهداف توسعه‌ای در صنایع معدنی منعقد شده است. مجری مسئول طرح مذکور جناب اقای دکتر علی بهنام فرد عضو هیات علمی گروه معدن دانشگاه می‌باشند.