نشست شورای هماهنگی و برنامه ریزی معاونین پژوهشی دانشگاه‌ها، پژوهشگاه‌ها و پارک‌های علم و فناوری منطقه ۹ کشور

نشست شورای هماهنگی و برنامه ریزی معاونین پژوهشی دانشگاه ها، پژوهشگاه ها و پارک های علم و فناوری منطقه ۹ کشور روز چهارشنبه ۳ آبان ۱۴۰۲ در دانشگاه فردوسی مشهد برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، نشست شورای هماهنگی و برنامه ریزی معاونین پژوهشی دانشگاه‌ها، پژوهشگاه‌ها و پارک‌های علم و فناوری منطقه 9 کشور، با حضور دکتر محمد اکبری، مدیر کارآفرینی و ارتباط با جامعه و صنعت دانشگاه به نمایندگی حوزه پژوهشی برگزار شد.
در این نشست، موضوعات مختلف پژوهشی مرتبط با دانشگاه ها بحث و تبادل نظر گردید.  همچنین فرآیندهای اجرایی و چالش های مرتبط با پژوهه، پارساها، طرح های خارج دانشگاهی و ارتباط با صنعت و جامعه، مدیریت نشر، آزمایشگاه ها و .... مورد هم اندیشی قرار گرفت.