تفاهم نامه مشترک دانشگاه بیرجند و اتاق تعاون

تفاهم نامه مشترک دانشگاه بیرجند و اتاق تعاون استان باحضور دکتر اکبرپور، معاون پژوهش، فناوری و نوآوری دانشگاه و دکتر اکبری، رئیس گروه کارآفرینی و ارتباط با جامعه و صنعت به امضای رئیس اتاق تعاون و معاون پژوهشی دانشگاه رسید.
تفاهم نامه مشترک دانشگاه بیرجند و اتاق تعاون

به گزارش روابط عمومی واطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، در این جلسه، دکتر اکبرپور به ظرفیت‌های دانشگاه در حوزه پژوهشی و اقدامات انجام گرفته در سال‌های اخیر در جهت توسعه ظرفیت‌ها اشاره کرد.
همچنین دکتر اکبری به زمینه‌های همکاری دانشگاه و اتاق تعاون پرداخت.
مهندس حسینی، رئیس اتاق تعاون استان هم ضمن خوش آمدگویی، از همکاری و تعامل با دانشگاه بیرجند استقبال نمود و تاکید کرد اتاق تعاون در هر زمینه‌ای که منجر به توسعه اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی استان گردد در کنار دانشگاه بیرجند خواهد بود. در این جلسه مقرر شد همکاری دو مجموعه در زمینه ماموریت‌های دانشگاه و زنجیره‌های ارزش استان و همچنین استفاده از ظرفیت‌های نمایشگاهی به عنوان شروع کار صورت گیرد.