بازدید معاون اقتصادی استاندار از غرفه پژوهشی دانشگاه

معاون امور اقتصادی استانداری خراسان جنوبی، روز دوشنبه ۲۰ آذرماه جاری، از غرفه دانشگاه بیرجند در بیست و چهارمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهش، فناوری و فن‌بازار کشور بازدید کرد.
بازدید معاون اقتصادی استاندار از غرفه پژوهشی دانشگاه

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، همزمان با آغاز به کار بیست و چهارمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهش و فناوری و فن‌بازار، دکتر اشرفی، معاون امور اقتصادی استانداری خراسان جنوبی از غرفه دانشگاه بازدید به عمل آورد. در این بازدید، دکتر اشرفی با محصولات معرفی شده در غرفه دانشگاه آشنا شد و توضیحات لازم از سوی دکتر اکبری، مدیر کارآفرینی و ارتباط با صنعت و جامعه ارائه گردید.

شایان ذکر است؛ در این نمایشگاه پژوهشی، محصول ارائه شده از سوی دانشگاه بیرجند به عنوان یکی از 20 محصول برتر کشور معرفی و با حضور وزیر علوم، تحقیقات و فناوری رونمایی شد.
بیست و چهارمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهش، فناوری و فن‌بازار کشور از  ۲۰ الی۲۲ آذر ماه ۱۴۰۲، در مصلای بزرگ امام خمینی(ره) دایر است.