حضور دانشگاه بیرجند در بیست و چهارمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهش، فناوری و فن‌بازار کشور؛

انتخاب محصول دانشگاه بیرجند به عنوان یکی از ۲۰ محصول برتر پژوهشی کشور

با حضور دکتر محمدعلی زلفی‌گل، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، محصول ارائه شده دانشگاه بیرجند در بیست و چهارمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهش، فناوری و فن‌بازار کشور به عنوان یکی از ۲۰ محصول برتر ، معرفی و رونمایی شد.
انتخاب محصول دانشگاه بیرجند به عنوان یکی از ۲۰ محصول برتر پژوهشی کشور

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، آخرین دستاوردها، توانمندی‌ها و امکانات علمی و پژوهشی دانشگاه بیرجند، در بیست و چهارمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهش، فناوری و فن‌بازار کشور به نمایش گذاشته شد.
همزمان با برپایی بیست و چهارمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهش، فناوری و فن‌بازار کشور، 2200 محصول از دانشگاه‌های کشور به نمایش گذاشته شد.  در این نمایشگاه پژوهشی، محصول ارائه شده از سوی دانشگاه بیرجند به عنوان یکی از 20 محصول برتر کشور معرفی و رونمایی شد.
  بیست و چهارمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهش، فناوری و فن‌بازار کشور از  ۲۰ الی۲۲ آذر ماه ۱۴۰۲، در مصلای بزرگ امام خمینی(ره) دایر است.