انعقاد تفاهم نامه مشترک دانشگاه بیرجند و پژوهشکده زعفران دانشگاه تربیت حیدریه
تفاهم نامه همکاری های علمی، آموزشی، پژوهشی و فناوری فی مابین دانشگاه بیرجند و پژوهشکده زعفران دانشگاه تربیت حیدریه منعقد شد.

این تفاهمنامه با هدف ساماندهی بهتر فعالیتهای علمی دانشگاهها و مراکز پژوهشی کشور در جهت ارتقا برنامههای آموزشی، پژوهشی و فناورانه مطابق با نیاز و در جهت حل مسائل و معضلات کشور، تبدیل چالشها و تهدیدهای بخش کشاورزی و منابع طبیعی به فرصت، به ویژه کاشت و کار زعفران و صنایع غذایی وابسته در جهت افزایش ارزش افزوده از طریق انجام پژوهشها و فعالیتهای فناورانه مورد نیاز در حوزه زعفران با استفاده از اساتید متخصص و مجرب و همچنین امکانات و وسایل در اختیار طرفین، فی مابین دانشگاه بیرجند و پژوهشکده زعفران دانشگاه تربیت حیدریه منعقد گردید.