انعقاد تفاهم نامه های مشارکت در رویداد نوآورانه زرناب و هفدهمین کنفرانس آمار ایران

به گزارش روابط عمومی بنیاد نخبگان خراسان جنوبی، جلسه انعقاد تفاهم نامه " رویداد ملی استارتاپ ویکند زرناب" و تفاهم نامه" هفدهمین کنفرانس آمار ایران" با هدف شناسایی مستعدان و نخبگان، با حضور معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه بیرجند و رئیس بنیاد نخبگان استان خراسان جنوبی در تاریخ 1403/03/08 در بنیاد نخبگان استان برگزار شد.

در این جلسه دکتر اکبرپور معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه بیرجند بیان داشت:

استارتاپ زرناب توسط زیست بوم نوآوری فناوری رویداد ملی و کانون کار آفرینی دانشگاه بیرجند به صورت ملی با محوریت محصول زرشک در دانشگاه بیرجند برگزار خواهد شد.

دکتر ایزدخواه رئیس بنیاد نخبگان استان نیز در این جلسه گفت: اگر ما برای دانشجویان مستعد و اساتید مسئله ای از مسائل اولویت دار استان مانند معدن، محصولات مزیت دار کشاورزی تقویت کنیم، این افراد با هوش و توانمندی که دارا هستند راهکار های جدیدی برای حل این مسائل ارائه خواهند نمود.

در پایان این نشست تفاهم نامه ای برای مشارکت بنیاد نخبگان استان در این رویداد ملی منعقد گردید.