انعقاد توافق نامه فی مابین بین نشریه آبخوان و قنات و انجمن هیدرولیک ایران

توافق نامه همکاری جهت انتشار نشریه آبخوان و قنات فی مابین معاونت پژوهشی دانشگاه بیرجند و انجمن هیدرولیک ایران منعقد گردید.
انعقاد توافق نامه فی مابین بین نشریه آبخوان و قنات و انجمن هیدرولیک ایران

توافق نامه همکاری بین انجمن هیدرولیک ایران به نمایندگی دکتر مسعود حکمی و دکتر ابوالفضل اکبرپور معاون پژوهشی دانشگاه بیرجند به منظور همکاری های علمی در انتشار نشریه "ابخوان و قنات" منعقد گرددید.

این نشریه به مدیر مسئولی دکتر حسین خزیمه نژاد و سردبیر دکتر ابوالفضل اکبرپور با هدف فراهم نمودن بستر مناسب و لازم برای انتشار نتایج تحقیقات محققین کشور در زمینه آبخوان و قنات و حرکت به سوی شاخص‌های بین المللی در پایگاه های داده، اطلاع‌رسانی و نشر تازه‌ترین نتایج پژوهش‌های انجام شده و انتشار ایده‌های تحقیقاتی برای اساتید، پژوهشگران و دانشجویان ،کمک به پیشرفت و گسترش دانش آبخوان و قنات با تکیه به توسعه مرزهای دانش و...هر شش ماه یکبار منتشر می‌شود.

به‌طور مشخص، زمینه‌های تحقیقاتی مورد توجه نشریه شامل موارد زیر است، اما محدود به آن‌ها نمی‌شود و تمامی یافته‌های علمی پژوهشی در زمینه موضوعات مربوط به آبخوان و قنات بررسی خواهند شد.

1- قنات، تاریخ و فرهنگ

2- مدلسازی آب زیرزمینی