گزارش کوتاه فرصت مطالعاتی دکتر ابولفضل بیجاری

گزارش کوتاه فرصت مطالعاتی دکتر ابولفضل بیجاری

دوره فرصت مطالعاتی در جامعه و صنعت دکتر ابوالفضل بیجاری عضو هیات علمی دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر، از تاریخ 1402/04/01 لغایت 1402/12/29 در شرکت کویر تایر با عنوان " داخلی سازی و بومی سازی سنسور سنجش زاویه (Inclinometer) برای کاربرد در صنعت تایر" انجام شد.

در این دوره فرصت مطالعاتی، برنامه عملیاتی مورد انتظار که بومی سازی و ساخت سنسور سنجش زاویه با هزینه پایین و عملکرد مطلوب بوده است، محقق گردید. دستاورد این فرصت که مقاله ای با عنوان "طراحی و ساخت سنسور زاویه سنج  (Inclinometer) برای کاربرد در صنعت تایر" می باشد در شانزدهمین همایش و هفتمین نمایشگاه ملی لاستیک ایران ارائه گردید. نویسندگان این مقاله آقایان محمد عشقی دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی الکترونیک دانشگاه بیرجند، محمد جواد توکلی دانشجوی دکتری مهندسی الکترونیک دانشگاه بیرجند، دکتر ابوالفضل بیجاری و آقای دکتر مجید هادی فارغ التحصیل دکتری مهندسی مخابرات دانشگاه بیرجند، می باشند. این مقاله توسط آقای دکتر مجید هادی در همایش ارایه و موفق شد در بین تمامی مقالات (۱۲۲ مقاله پوستر و ۵۴ مقاله سخنرانی) ارسالی به شانزدهمین همایش و هفتمین نمایشگاه زنجیره ارزش صنایع لاستیک عنوان مقاله برتر را کسب کند.