انعقاد تفاهم نامه همکاری‌ دانشگاه بیرجند و آموزشگاه فنی و حرفه ای ارتباط پایدار

تفاهم نامه همکاری‌ بین دانشگاه بیرجند و آموزشگاه فنی و حرفه ای ارتباط پایدار، به امضای دکتر ابوالفضل اکبرپور، معاون پژوهش، فناوری و نوآوری دانشگاه بیرجند و مهندس صالح سلطان پور، مدیر آموزشگاه فنی و حرفه ای ارتباط پایدار رسید.
انعقاد تفاهم نامه همکاری‌ دانشگاه بیرجند و آموزشگاه فنی و حرفه ای ارتباط پایدار

تفاهم نامه همکاری آموزشی- پژوهشی و مشاوره‌ای فی مابین دانشگاه بیرجند و آموزشگاه فنی و حرفه‌ای ارتباط پایدار به منظور استفاده بهینه از ظرفیت‌ها و توانایی‌های علمی - پژوهشی و بهبود وضعیت فعالیت‌های دانشجویی طرفین منعقد شد.

هدف از این تفاهم‌نامه ایجاد ارتباط پایدار و گسترش همکاری در زمینه‌های علمی آموزشی و مشاوره‌ای، برگزاری بازدید های علمی، اجرای برنامه‌های آموزشی و سمینارهای علمی - کاربردی در زمینه کارآفرینی و همکاری در جهت مهارت آموزی و مسیر شغلی دانشجویان و .... می باشد.