تمدید ارسال ایده های جشنواره ایده‌های ارزش‌آفرین معدن و صنایع معدنی- اینوماین

۰۸ دی ۱۳۹۸ | ۰۹:۲۷ کد : ۶۳۴۴ اطلاعیه
تمدید ارسال ایده های جشنواره ایده‌های ارزش‌آفرین معدن و صنایع معدنی- اینوماین

یونیدرو (مؤسسه مشترک دانشگاه تهران و سازمان توسعه و نوسازی معدن و صنایع معدنی (ایمیدرو)) بر آن است تا دومین «جشنواره ایده‌های ارزش‌آفرین معدن و صنایع معدنی (اینوماین 2)» را در تاریخ 5 الی 7 بهمن ماه 1398 در سه بخش مسابقه ایده، نمایشگاه توانمندی شرکت های دانش بنیان و ارائه نیازهای فناورانه سازمان ها و شرکت های بزرگ صنعتی، برگزار نماید.

متقاضیان شرکت در این رویداد در هریک از محورهای زیر می توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر و ثبت ایده‌های مرتبط خود به سایت  http://unidro,ut.ac.ir مراجعه نمایند. فرصت ارسال ایده‌ها تا 1398/10/17 تمدید شده است.

محورهای جشنواره

1. مبانی و فناوری‌های نوین معدن (اکتشاف، استخراج‏‏‌ وفرآوری) و صنایع معدنی
  2. • مدیریت انرژی و آب در معدن و صنایع معدنی
  3. • مدیریت و بازاریابی (فروش محصولات معدن و صنایع معدنی)