چاپ عناوین و چکیده‌های طرح‌های تحقیقاتی در فصلنامه پژوهش‌ها و سیاست‌های توسعه پایدار

۰۶ بهمن ۱۳۹۸ | ۱۱:۳۲ کد : ۶۷۵۵ اطلاعیه اطلاعیه های مهم

به استحضار می‌رساند اداره کل امور اقتصاد و دارایی خراسان جنوبی در راستای اشاعه و نشر یافته‌های علمی، پژوهشی و استفاده از ظرفیت نخبگان و اندیشمندان در حوزه اقتصاد و توسعه، اقدام به چاپ و انتشار فصلنامه تحلیلی- پژوهشی "پژوهش‌ها و سیاست های توسعه پایدار" (اقتصاد خاوران سابق) با مجوز وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی نموده که تاکنون 35 شماره آن منتشر گردیده است. ازآنجائی که انتشار نتایج طرح‌های پژوهشی و تحقیقاتی صورت گرفته توسط دستگاه‌های اجرائی استان در حوزه‌های اقتصاد و توسعه یکی از عوامل زمینه ساز جهت هموار نمودن مسیر توسعه اقتصادی استان و کشور می باشد؛ خواهشمند است علاقمندان،  عناوین و چکیده طرح‌های تحقیقاتی انجام شده با موضوعات صدرالذکر به همراه مشخصات و شماره تماس مجری وهمچنین دستگاه متولی را جهت چاپ در فصلنامه به این اداره کل ارسال نمایند.

ضمنا کلیه اساتید، دانشجویان و بالاخص پژوهشگران دانشگاه در صورت دارا بودن مقالات مرتبط، می توانند آن را با رعایت شرایط قید شده در راهنمای تدوین مقالات مندج در سایت اینترنتی فصلنامه، جهت بررسی و چاپ به پست الکترونیکی dabir@skeq.ir ارسال نموده و یا از طریق سایت فصلنامه به آدرس www.skeq.ir بارگزاری نمایند.