برگزاری گردهمایی مجازی گرامیداشت روز جهانی تنوع زیستی

۰۴ خرداد ۱۴۰۰ | ۱۳:۱۰ کد : ۱۳۱۷۷ اخبار دانشکده
به همت انجمن علمی زیست شناسی پردیس علوم پایه و با همکاری اداره کل حفاظت محیط زیست استان خراسان جنوبی، مراسم گردهمایی مجازی گرامیداشت روز جهانی تنوع زیستی روز شنبه ۱ خرداد ۱۴۰۰ ساعت ۵ بعدازظهر برگزار شد... (برای ادامه خبر کلیک شود)

به همت انجمن علمی زیست شناسی پردیس علوم پایه و با همکاری اداره کل حفاظت محیط زیست استان خراسان جنوبی، مراسم گردهمایی مجازی گرامیداشت روز جهانی تنوع زیستی روز شنبه 1 خرداد 1400 ساعت 5 بعدازظهر برگزار شد و مورد استقبال علاقمندان به بحث های زیست محیطی قرار گرفت. در این مراسم ابتدا دکتر سید مرتضی موسوی رئیس پردیس علوم پایه و سپس دکتر اکبری مدیر کل حفاظت محیط زیست استان سخنانی را ایراد فرمودند و سپس مراسم با پخش کلیپ و سخنرانی دکتر جلیل ایمانی (دکترای بوم شناسی و مدیریت حیات وحش) عضو هیأت علمی دانشگاه آزاد واحد علوم و تحقیقات تهران ادامه پیدا کرد.