۱۴ آبان ۱۴۰۰ | ۰۹:۰۰ کد : ۱۵۲۴۰ اخبار دانشکده
انجمن دیرینه شناسی با همکاری دانشگاه بیرجند برگزار می کند: دومین دوره مسابقه نقاشی دیرینه شناسی، مهلت ارسال آثار ۳۰ آبان ۱۴۰۰، ارسال آثار از طریق پست الکترونیک رویداد: iranfossilday@gmail.com

فراخوان مسابقه نقاشی دیرینه شناسی ایران

در راستای اهداف ترویجی انجمن دیرینه شناسی ایران و به مناسبت روز ملی فسیل 1400، انجمن دیرینه شناسی ایران با همکاری دانشگاه بیرجند دومین دوره مسابقه نقاشی دیرینه شناسی را برگزار می‌کند.

مهلت ارسال آثار: 30 آبان 1400

موضوع: فسیل‌ها، دیرینه شناسی، سرگذشت حیات و تاریخ زمین

الزامات ارسال:

* شرکت کنندگان می‌توانند از هر تکنیک هنری (مانند آکریلیک، آبرنگ، مداد رنگی یا جوهر) استفاده کنند.

* آثار باید به صورت انفـرادی باشـد و هر هنـرمـند حداکـثر می‌تواند دو اثر را ارسال کند.

* تصویر اثر با کیفیت بالا و حداقل رزولوشن 300 به صورت اسکن شده و همراه با نام اثر و مشخصات هنرمند

(نام و نام خانوادگی، سن، تصویر کارت ملی، تلفن، پست الکترونیک و آدرس پستی دقیق) ارسال شود.

* معیارهای قضاوت برای انتخاب افراد برتر: مفهوم، ترکیب بندی، توانایی در بیان.

شرایط شرکنندگان:

هیچ محدودیتی برای ملیت، سن، تجربه و محل اقامت برای شرکت در این مسابقه وجود ندارد. این مسابقه در سه رده کودکان (زیر 9 سال)، نوجوانان (9 تا 18 سال) و جوانان - بزرگسالان (بالای 18 سال) برگزار می‌شود.

هزینه:

شرکت در این مسابقه رایگان است.

* به آثار برتر این رویداد جوایز نفیسی اهدا می‌گردد.

ارسال آثار از طریق پست الکترونیک رویداد:   iranfossilday@gmail.com

پایگاه اطلاع رسانی انجمن:

تلفن:  05138805500