جلسه دفاع از رساله دکتری زمین شناسی گرایش تکتونیک تحت عنوان: تحلیل برهم کنش روندهای گسلی پی سنگی در سیستم های برخوردی بر تکامل چین خوردگی ها و ارائه مدل های ارتباط ساختاری

۲۹ بهمن ۱۳۹۷ | ۰۸:۳۱ کد : ۱۹۴۹ اخبار دانشکده

برگزاری جلسه دفاع از رساله دکتری دانشکده علوم

به گزارش رابط روابط عمومی دانشکده علوم دانشگاه بیرجند، جلسه دفاع از رساله دکتری آقای مهدی یوسفی دانشجوی رشته زمین شناسی گرایش تکتونیک تحت عنوان: « تحلیل برهم کنش روندهای گسلی پی سنگی در سیستم های برخوردی بر تکامل چین خوردگی ها و ارائه مدل های ارتباط ساختاری (مطالعه موردی: میادین تنگو و رگ سفید در حوضه پیش بوم زاگرس) » با راهنمایی آقای دکتر سید مرتضی موسوی و با حضور آقای دکتر احمد رضا خزاعی به عنوان نماینده تحصیلات تکمیلی دانشکده علوم در محل سالن اجتماعات مهندس امینی دانشکده علوم برگزار گردید. این رساله یک طرح پژوهشی کاربردی می باشد با همکاری شرکت ملی مناطق نفت خیز جنوب انجام پذیرفته است که در آن به بررسی تاثیر روندهای گسلی به توسعه و تکامل میادین نفتی جنوب غرب ایران پرداخته شده است. همچنین در این مطالعه مدل سازی آنالوگ منطبق به تشکیل ساختارهای زمین شناسی در کمربند زاگرس ارائه گردیده است. لازم به ذکر است که داوری این رساله را آقای دکتر ابراهیم غلامی، دکتر محمود رضا هیهات و دکتر مرتضی طالبیان ( عضو هیات علمی پژوهشکده علوم زمین) به عهده داشته اند.