۱۳ مهر ۱۳۹۸ | ۰۸:۱۵ کد : ۴۷۲۳ اخبار دانشکده

برگزاری جلسه دفاع از رساله دکتری آقای عبدالباسط دوامی دانشجوی دکتری شیمی گرایش تجزیه در دانشکده علوم

موضوع رساله: میکرو استخراج و اندازه­ گیری بعضی از فلزات سنگین بر پایه مایعات یونی و نانومواد با بکارگیری روش­ های کمومتری

استاد راهنما: خانم دکتر سوسن صادقی بجد

در این پروژه، روش­ هایی آسان و سازگار با محیط زیست برای میکرواستخراج و اندازه­ گیری برخی از فلزات سنگین همچون اورانیوم، توریم و مس، توسعه داده شد. همچنین در کل مراحل انجام پروژه از حلال­های سبز و جاذب­های غیر سمی برای اندازه­ گیری فلزات به وسیله دستگاه های اسپکتروفتومتری مرئی- ماوراءبنفش و اسپکتروفلوئوریمتری استفاده شد. برخی از نتایج پروژه فوق در ژورنال Q1، Molecular Liquids با ضریب تاثیر4.561 در سال 2019 به چاپ رسید.

آخرین ویرایش۱۳ مهر ۱۳۹۸