کسب رتبه «ب» برای نشریه علمی Journal of Horticulture and Postharvest Research دانشگاه بیرجند

۰۲ آبان ۱۴۰۱ | ۱۰:۵۵ کد : ۲۰۶۳۶ اخبار اخبار برگزیده
نشریه Journal of Horticulture and Postharvest Research باغبانی و تحقیقات پس از برداشت با صاحب امتیازی دانشگاه بیرجند با سردبیری دکتر فرید مرادی‌نژاد عضو هیأت علمی گروه آموزشی باغبانی بر اساس آیین نامه نشریات علمی مصوب سال ۱۳۹۸ در ارزیابی سال ۱۴۰۰ موفق به کسب رتبه "ب" شد.

به گزارش مرکز نشر دانشگاه بیرجند، نشریه Journal of Horticulture and Postharvest Research باغبانی و تحقیقات پس از برداشت با صاحب امتیازی دانشگاه بیرجند بر اساس آیین نامه نشریات علمی مصوب سال 1398  در ارزیابی سال 1400  موفق به کسب رتبه "ب" شد. در این گواهی رتبه علمی آمده است؛ بی تردید تلاش دست‌اندرکاران آن نشریه سهم بسزایی در گسترش مرزهای دانش و ارتقای کیفی و کمی جایگاه علمی کشور خواهد داشت.
دکتر فرید مرادی‌نژاد، دکتر امینی‌فرد و دکتر سیاری زهان اعضای هیأت علمی دانشگاه بیرجند بعنوان اعضای هیأت تحریریه این نشریه از دانشگاه بیرجند هستند. باقی اعضای هیأت تحریریه این نشریه را اعضای هیأت علمی دانشگاه‌های شیراز، گیلان . رفسنجان و ارومیه تشکیل می‌دهند.
 این نشریه در زمینه‌های گیاهان زراعی، میوه کاری، گل کاری، گیاهان زینتی و دارویی، بیوتکنولوژی، فیزیولوژی پس از برداشت، بسته‌بندی و انبارداری، تنش‌های محیطی و تغذیه فعالیت می‌کند.
علاقه مندان می‌توانند جهت دسترسی به وب سایت نشریه به لینک jhpr.birjand.ac.ir مراجعه نمایند.

آخرین ویرایش۰۳ آبان ۱۴۰۱