دوازدهمین جلسه شورای پردیس کشاورزی، منابع طبیعی و محیط زیست روز دوشنبه ۹۹/۰۷/۲۸ با موضوع بررسی موانع و چالشهای پیشرفت برنامه های سند راهبردی در فضای مجازی برگزار شد.

۲۹ مهر ۱۳۹۹ | ۰۸:۰۳ کد : ۱۰۲۲۹ اخبار دانشکده

در این جلسه که با حضور رئیس و اعضای شورای پردیس برگزار شد، جناب آقای دکتر بخشی معاون اداری مالی به عملکرد قسمتهای مختلف پردیس طبق سند راهبردی پنج ساله اشاره کردند. درادامه جلسه،اعضای شورا به بیان چالشها و ارائه راهکارها و پیشنهادات برای تحقق اهداف برنامه پنج ساله در پردیس پرداختند. با توجه به گستردگی مطالب مربوط به این مبحث ادامه بررسی راهکارها به جلسه بعد شورای پردیس موکول گردید.