جلسه معارفه دانشجویان نوورود گروه مرتع و آبخیزداری برگزار گردید.

۲۰ آذر ۱۳۹۹ | ۲۱:۴۴ کد : ۱۰۹۶۵ اخبار دانشکده

جلسه معارفه دانشجویان نوورود گروه مرتع و آبخیزداری روز پنج شنبه 1399/09/20 ساعت 17-16 به صورت مجازی برگزار گردید.

این جلسه با حضور رئیس محترم پردیس کشـاورزی و منـابع طبیعی و محیـط زیست، اعضای محترم هیئت علمی و کارشـناسان محترم گروه برگزار گردید. در ابتدا جناب اقای دکتر رستم پور مدیر گروه ضمن خوشامدگویی به دانشجویان نوورود ، مسئولین محترم پردیس ، اساتیـد و کارشـناسان به معرفی توانمندیهای گروه، معرفی رشـته ها در مقاطع مختلف تحصـیلی و اساتید و کارشناسان گروه پرداختند و سپس جناب آقای دکتر شهیدی به نکات مهم واساسی پردیس ومورد نیازدانشجویان اشاره کردند و از دانشـگاه بیرجنـد به عنوان دانشـگاه کار آفرین که خروجی آن می تواند اشـتغال زائی باشد و همچنین به اهمیت پژوهش هـای کـاربردی و تقاضـا محور اشاره نموده وبه حضور فعال دانشـجویان در کارگاه های آموزشـی و انجمن های علمی تاکید کردند. اعضـای محترم هیات علمی به دغـدغه های دانشـجویان نوورود و بیان نظرات خود پرداختنـد. و به سوالات دانشجویان پاسخ دادند. این جلسه که با حضور حداکثری دانشجویان این رشته برگزار شد در ساعت 17 با صلوات برمحمد و ال محمد(ص) خاتمه یافت.