هفدهمین جلسه شورای پردیس کشاورزی، منابع طبیعی و محیط زیست روز دوشنبه ۱۳۹۹/۱۰/۰۸ ساعت ۱۲ به صورت مجازی برگزار شد.

۰۹ دی ۱۳۹۹ | ۱۵:۳۰ کد : ۱۱۳۴۰ اخبار دانشکده

هفدهمین جلسه شورای پردیس کشاورزی، منابع طبیعی و محیط زیست روز دوشنبه 1399/10/08  ساعت 12 به صورت مجازی برگزار شد.

در این جلسه که با حضور هیأت رئیسه و سایر اعضای شورای پردیس برگزار شد، جناب آقای دکتر شهیدی  ریاست محترم پردیس پس از تسلیت ایام سوگواری بانوی دو عالم حضرت فاطمه زهرا سلام السلام الله علیها با بیان چند مورد از امور مهم پردیس اطلاع رسانی کردند و جهت  بروزرسانی کتاب راهنمای دانشگاه به کلیه مدیران محترم گروههای آموزشی و همکاران تأکید نمودند که در انجام این مهم همکاری لازم را داشته باشند. در بخش دیگر جلسه موارد آموزشی و پژوهشی پردیس مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت. این جلسه در ساعت 14 با ذکر صلوات بر محمد و آل محمد خاتمه یافت.