ثبت پروژه بین‌المللی بهبود کارآیی سامانه های آب شیرین کن آب لب شور برای مصارف کشاورزی (گیاه زعفران)‏

۲۶ بهمن ۱۳۹۹ | ۲۳:۱۲ کد : ۱۲۰۳۲ اخبار دانشکده
تعداد بازدید:۶۴۶

پروژه بین‌المللی بهبود کارآیی سامانه های آب شیرین کن آب لب شور برای مصارف کشاورزی (گیاه زعفران) در کنسرسیوم بین ‏المللی متشکل از دانشگاه‌های آلمان و قطر ثبت شد.‏
دکتر پوررضابیلندی، عضو هیأت علمی گروه آموزشی علوم و مهندسی آب  دانشگاه بیرجند به همراه تیم پر تلاشی از اعضای ‏هیأت علمی، در راستای ایجاد ارتباط با دانشگاه‌ها و سازمان‌ها و مراکز پژوهشی علمی بین‌المللی به منظور شناساندن ظرفیت‌ها و ‏توانمندی‌های دانشگاه بیرجند، گسترش همکاری‌های دو جانبه آموزشی، پژوهشی و فناوری با کشورهای جهان، همکاری در ‏تبادل استاد و دانشجو با خارج از کشورو ارتقاء رتبه دانشگاه در پایگاه‌های ملی و بین‌المللی، پروژه ای را با عنوان "بهبود کارآیی ‏سامانه های آب شیرین کن آب لب شور برای مصارف کشاورزی (گیاه زعفران)" با همکاری چندین مؤسسه و دانشگاه بین المللی ‏از آلمان و قطر به ثبت رساند‎.‎
بدین ترتیب دانشگاه بیرجند در رقابت با دانشگاه‌ها و مؤسسات قدرتمند داخلی و خارجی موفق شد به کنسرسیومی بین المللی ‏متشکل از دانشگاه صنعتی برلین (جز 100 دانشگاه اول دنیا)، دانشگاه دولتی قطر (تنها دانشگاه دولتی کشور قطر و جز 400 ‏دانشگاه اول دنیا)، و دو موسسه فنی- مهندسی و آموزشی آلمانی وارد شود. ‏
دکتر پوررضا بیلندی، عضو هیأت علمی گروه علوم و مهندسی آب دانشگاه بیرجند به عنوان مسئول پروژه و نماینده دانشگاه ‏بیرجند (طرف ایرانی پروژه) پیشنهاد برای دعوت دکتر محمدعلی شهیدی، دکتر عباس خاشعی سیوکی، دکتر محمدعلی بهدانی و دکتر ‏هادی معماریان 4 تن از اعضای هیأت علمی گروه های علوم و مهندسی آب، زراعت و اصلاح نباتات و منابع طبیعی و ‏آبخیزداری را به عنوان همکار به رئیس کنسرسیوم داد. ‏
وی ابراز امیدواری کرد که ماحصل این همکاری علمی منجر به انتقال تکنولوژی، یافتن راه حل‌های پایدار و اجرایی در ‏خصوص استفاده از آب‌های نامتعارف برای کشت زعفران (به‌عنوان محصول استراتژیک خراسان جنوبی) و همچنین ‏همکاری‌های بعدی در قالب تفاهم نامه‌هایی بین طرف‌های این کنسرسیوم گردد‎.‎

آخرین ویرایش۲۶ بهمن ۱۳۹۹