برگزاری بیست ودومین جلسه شورای پردیس کشاورزی، منابع طبیعی و محیط زیست

۱۹ اسفند ۱۳۹۹ | ۰۲:۳۱ کد : ۱۲۳۷۲ اخبار دانشکده

بیست ودومین جلسه شورای پردیس کشاورزی، منابع طبیعی و محیط زیست روز دوشنیه 1399/12/18 ساعت 12:15 به صورت مجازی برگزار گردید.

در آغاز این جلسه که با حضور هیئت رئیسه پردیس امیرآباد و سایر اعضای شورا تشکیل شد آقای دکتر شهیدی پس از تبریک عید بزرگ مبعث در مورد جلسه مورخ 1399/12/12 شورای HSE  و حفاظت و امنیت آزمایشگاهها مطالبی را بیان فرمودند و مقرر شد که قبل از پایان سال نیز جلسه تکمیلی در این زمینه برگزار شود.

سپس موارد آموزشی و پژوهشی مطرح شد . و در پایان نیز در مبحث کارآفرینی و ارتباط باصنعت آقای دکتر غیاثی با تاکید بر فرصت مطالعاتی و وجود پتانسیلهای موجود در پردیس کشاورزی بیان داشتند که در مباحث خشکسالی ، دامپروری، گیاهان دارویی و برگزاری کارگاههای کارآفرینی و مهارت آموزی پردیس امیرآباد امکانات خوبی برای انجام تحقیقات دارد که باید مورد توجه قرار گیرد.