بیانیه پنجمین کنگره ملی آبیاری و زهکشی ایران

۰۶ تیر ۱۴۰۰ | ۰۸:۰۴ کد : ۱۳۵۱۶ اخبار دانشکده

دکتر علی شهیدی رئیس دانشکده کشاورزی، منابع طبیعی و محیط زیست و دبیر پنجمین کنگره ملی آبیاری و زهکشی ایران طی نامه ای ضمن ارسال بیانیه کنگره از حضور گرم دکتر خامسان رئیس دانشگاه بیرجند درمراسم افتتاحیه این کنگره  تقدیر و تشکر نمود .

پنجمین کنگره ملی آبیاری و زهکشی ایران به میزبانی دانشگاه بیرجند در روزهای چهارشنبه 2 و  پنج شنبه 3 تیر ماه 1400 با حضور بیش از 150 نفر از متخصصان، کارشناسان، اعضای هیات علمی، دانشجویان و پیشکسوتان صنعت آب کشور به صورت مجازی  برگزار گردید. برگزار کنندگان این رویداد علمی، دانشگاه بیرجند و انجمن آبیاری زهکشی ایران می باشند.
از 125 مقاله رسیده به دبیرخانه همایش تعداد 117 مقاله پذیرفته شده که از این میزان 4 مقاله بصورت شفاهی و 113مقاله بصورت پوستری و 3نشست تخصصی طی 2روز کاری و با محوریت مدیریت بحران آب و توسعه شرق کشور ارائه گردید. در این مراسم از ۷استاد پیشکسوت آب کشور و10 نفر از محققین و کشاورزان پیشرو در بهبود بهره وری آب بخش کشاورزی تقدیر به عمل آمد.

جهت مشاهده برنامه کنگره اینجا کلیک کنید.