انتصاب رئیس گروه همکاریهای علمی بین المللی دانشگاه بیرجند

۰۹ مرداد ۱۴۰۰ | ۰۹:۱۶ کد : ۱۳۸۶۰ اخبار دانشکده

طی ابلاغی از سوی دکتر خامسان، رئیس دانشگاه بیرجند، دکتر محمد حاجیانی عضو هیأت علمی گروه آموزشی محیط زیست به مدت دو سال به سمت رئیس گروه همکـاری‌های علمی بین‌المللی منصوب شد.

در این ابلاغ آمده است:

"نظر به مراتب تعهد، تجارب و شایستگیهای علمی و اجرایی جنابعالی، به موجب این ابلاغ و با حفظ سمت آموزشی و پژوهشی، به مدت دو سـال به عنوان رئیس گروه همکـاریهای علمی بین المللی منصوب می شویـد. اطمینـان دارم با اتکال به خداونـد سـبحان وبهره گیری از مشارکت و همفکری همکاران دانشگاهی، منشاء خدمات ارزنده ای خواهید بود. کامیابی روزافزون جنابعالی و اعتلای جایگاه دانشگاه بیرجند را آرزومندم."

دکتر حاجیانی در سال 1393 مدرک دکتری خود را در رشته عمران- آب و محیط زیست از کشور استرالیا کسب کرد.
مسؤول پژوهشی پردیس امیرآباد، مدیر گروه محیط زیست از سال 96 تا کنون، معاون گروه محیط زیست دانشگاه بیرجند از 94 تا 96، عضو تخصصی شورای آموزشی گروه محیط زیست، مسئول کارآفرینی و ارتباط با صنعت دانشکده، استاد راهنمای استعدادهای درخشان دانشکده، عضو کمیته بازنگری و تنظیم سند راهبردی توسعه دانشکده، نماینده دانشگاه در کمیته فنی کارگروه مقابله با گرد و غبار، استاد مشاور انجمن علمی بین رشته ای نهال دانشگاه، مشاوره مهندسی – شرکت پارس عمران آسیا، شرکت پارس کنسولت و شرکت پارس آب تدبیر، انتشار 9 مقاله در همایش‎‌ها و کنفرانس‌ها، 10 پروژه تحقیقاتی مصوب و ارائه 6 گزارش علمی بخشی از سوابق علمی و پژوهشی ایشان است.

پردیس کشاورزی، منابع طبیعی و محیط زیست ضمن تبریک این انتصاب شایسته ،از خدمات صادقانه ایشان  در دوران تصدی مسئولیت پژوهشی  تقدیر و تشکر نموده و برای ایشان آرزوی توفیق و تندرستی دارد.