برگزاری نشست صمیمی معاون پژوهش، فناوری و نوآوری دانشگاه با اعضای شورای پردیس کشاورزی، منابع طبیعی و محیط زیست

۰۸ شهریور ۱۴۰۰ | ۱۵:۲۹ کد : ۱۴۲۰۷ اخبار دانشکده

نشست صمیمی معاون محترم پژوهش، فناوری و نوآوری دانشگاه و مدیران حوزه معاونت پژوهشـی با اعضای هیأت رئیسه و مدیران گروهای آموزشی پردیس کشاورزی، منابع طبیعی و محیط زیست دانشگاه صبح یک شنبه 1400/6/7 به صورت مجازی برگزار گردید. در این جلسه ابتدا جناب آقای دکتر نجفی معاون محترم پژوهشی، فناوری و نوآوری دانشگاه، به کارهای انجام شده در حوزه پژوهشی اشاره نمودند. در ادامه آقای دکتر شهیدی رئیس پردیس کشاورزی، منابع طبیعی و محیط زیست ضمن تشکر از معاونت محترم پزوهشی و مدیران این مجموعه بخاطر برگزاری این جلسه به بیان دیدگاه ها و درخواستهای مرتبط پردیس پرداختند. در ادامه مدیران محترم پردیس نظرات خود را در حوزه های مختلف از جمله، مرکز تحقیقات دام و طیور، طرح های برون دانشگاهی، طرح های دانشجویی، نشریات، حق تشویقی مقالات، صندوق اعتباری دانشجویان، کتابخانه، طرح های فناورانه، مشکلات سامانه پویا، آئین نامه پسا دکتری، گروه های پژوهشی، HSE، کمک مالی به دانشجویان برای انجام پایان نامه ها و رساله های پر هزینه، دوره های کارآفرینی، جذب کارشناس آزمایشگاه نظرات خود را بیان نمودند. سپس مدیران حوزه معاونت پژوهشی به سوالات مذکور پاسخ داده و نحوه حل مشکلات را بررسی نمودند.

آخرین ویرایش۰۸ شهریور ۱۴۰۰