برگزاری دومین جلسه مشترک بین دانشگاه بیرجند، اداره کل محیط زیست استان و رئیس دفتر مدیریت زیست‌بوم تالاب سازمان محیط زیست کشور

۱۷ شهریور ۱۴۰۰ | ۱۲:۵۵ کد : ۱۴۳۳۲ اخبار دانشکده

دومین جلسه طرح مشترک بین دانشگاه بیرجند و اداره کل محیط زیست استان با عنوان برنامه جامع حوزه آبریز تالاب کجی نمکزار نهبندان با حضور مدیرکل استان خراسان جنوبی و رئیس دفتر مدیریت زیست‌بوم تالاب سازمان محیط زیست کشور ، مسئولین پژوهشی دانشگاه بیرجندو اعضای تیم اجرایی طرح از دانشگاه بیرجندروز سه شنبه 1400/06/17 در دانشگاه بیرجند تشکیل شد.

رئیس دفتر مدیریت زیست بوم کشور در این سفر دوروزه با حضور در دانشگاه بیرجند و جلسه مشترک با مسئولین پژوهشی دانشگاه بیرجند با توانمندیهای دانشگاه بیرجند جهت انجام طرح های پژوهشی آشنا شدند. ایشان برنامه های متعدد مانند بازدید از رصدخانه دانشگاه بیرجند، بازدید از منطقه حفاظت شده درمیان و جلسات کارشناسی متعدد با تیم مجری دانشگاه بیرجند را داشتند.

خروجی این طرح ارائه دوکتاب در زمینه مطالعات پایه و برنامه جامع مدیریت زیست بوم برای تالاب کجی نمکزار نهبندان خواهد بود که مرجع اقدامات اجرایی آتی در حوزه آبریز تالاب خواهد بود.