انتصاب دکتر سهراب محمودی در شورای انتشارات دانشگاه به عنوان نماینده پردیس کشاورزی، منابع طبیعی و محیط زیست

۲۷ شهریور ۱۴۰۰ | ۰۹:۰۴ کد : ۱۴۴۳۱ اخبار دانشکده

طی ابلاغی  از سوی دکتر خامسان رئیس دانشگاه بیرجند دکتر سهراب محمودی عضو هیأت علمی گروه زراعت و اصلاح نباتات به عنوان نماینده پردیس کشاورزی، منابع طبیعی و محیط زیست در شورای انتشارات دانشگاه منصوب گردید.

متن این ابلاغ به این شرح است:

"بنا به پیشــنهاد معاون محترم پژوهش، فناوری و نوآوری دانشـگاه و نظر به مراتب تعهـد، تجارب و شایسـتگی های علمی جنابعالی، به موجب این ابلاغ و با حفظ ســمت آموزشـی و پژوهشـی، به مدت دو سال به عنوان نماینده پردیس کشاورزی، منابع طبیعی و محیط زیست در شورای انتشارات دانشگاه منصوب می شوید. اطمینان دارم با اتکال به خداوند سـبحان و بهره گیری از مشارکت و همفکری همکاران دانشــگاهی، منشاء خـدمات ارزنـده ای خواهید بود. کامیابی روزافزون جنابعالی و اعتلای جایگاه دانشگاه بیرجند را آرزومندم."

آخرین ویرایش۲۷ شهریور ۱۴۰۰