برگزاری سی و ششمین جلسه مجازی شورای پردیس کشاورزی، منابع طبیعی و محیط زیست

۱۰ آبان ۱۴۰۰ | ۱۳:۵۰ کد : ۱۵۱۸۶ اخبار دانشکده

سی و ششمین جلسه مجازی شورای پردیس کشاورزی، منابع طبیعی و محیط زیست روز دوشنبه 1400/08/10 ساعت 12 به صورت مجازی برگزار گردید.

درآغاز این جلسه که با حضور اعضای شورا و مسئول جدید امور پژوهشی پردیس برگزار شد دکتر شهیدی رئیس پردیس کشاورزی، منابع طبیعی و محیط زیست ضمن تبریک به دکتر فلاحی به عنوان مسئول جدید امور پژوهشی پردیس، از زحمات دکتر حاجیانی تقدیر و تشکر و برای ایشان آرزوی سلامتی و موفقیت کردند.

ثبت حضور ، دورکاری و مرخصی اعضای هیأت علمی از مواردی بود که پیش از دستور جلسه توسط دکتر شهیدی مورد تأکید قرارگرفت .در ادامه موارد آموزشی پردیس و بررسی پروپوزالهای دانشجویان مورد بحث و بررسی قرار گرفت . همچنین از گروههای آموزشی درخواست شد تا برنامه ریزی کامل برای جلسات معارفه مجازی دانشجویان نوورودصورت پذیرد.

آخرین ویرایش۱۰ آبان ۱۴۰۰