برگزاری جلسه معارفه دانشجویان جدیدالورود گروه آموزشی علوم باغبانی و گیاهپزشکی

۱۳ آبان ۱۴۰۰ | ۲۲:۰۷ کد : ۱۵۲۳۸ اخبار دانشکده

جلسه معارفه دانشجویان گروه آموزشی علوم باغبانی و گیاهپزشکی با حضور  اعضای هیئت رئیسه پردیس کشاورزی، منابع طبیعی و محیط زیست، اعضای هیأت علمی گروه و دانشجویان جدیدالورود در مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد، روز چهارشنبه 1400/08/12 ساعت 18 به صورت مجازی برگزار شد.

در ابتدای جلسه، دکتر امینی فرد مدیر گروه علوم باغبانی و گیاهپزشکی به دانشجویان و اساتید خیر مقدم گفت و سپس دکتر شهیدی، رئیس پردیس کشاورزی،منابع طبیعی و محیط زیست در سخنانی، ضمن معرفی پردیس کشاورزی و امکانات آن، برای دانشجویان در دوره تحصیلی، آرزوی موفقیت نمود.

در ادامه، پخش کلیپ معرفی دانشگاه بیرجند، معرفی پردیس کشاورزی، معرفی گروه  علوم باغبانی و گیاهپزشکی و امکانات آن، مرور نکات مهم آموزشی و اداری  دکتر  خاشعی، معاون آموزشی پردیس و   دکتر بخشی،  معاون اداری مالی پردیس، آشنایی با اساتید گروه و زمینه های تخصصی آنها از جمله مهم‌ترین برنامه‌های اجرا شده در این جلسه مجازی بود. در پایان رئیس پردیس به سوالات دانشجویان پاسخ دادند.