برگزاری جلسه معارفه دانشجویان نوورود گروه زراعت و اصلاح نباتات، علوم و مهندسی خاک

۱۷ آبان ۱۴۰۰ | ۰۸:۴۱ کد : ۱۵۳۱۷ اخبار دانشکده

مراسم معارفه دانشجویان نوورود گروه زراعت و اصلاح نباتات و علوم و مهندسی خاک  در تاریخ ۱۶ آبان ۱۴۰۰ راس ساعت ۱۳ برگزار شد. در این جلسه ابتدا دکتر شهیدی رئیس پردیس کشاورزی، منابع طبیعی و محیط زیست به معرفی مختصری از دانشکده و امکانات آن پرداختند. سپس دکتر بهدانی عضو هیئت علمی گروه زراعت و اصلاح نباتات سخنرانی انگیزشی برای دانشجویان ارائه کردند و بعد از آن کلیپی از معرفی پردیس و امکانات آن به صورت تصویری پخش شده و سپس ضمن دعوت از دکتر خاشعی معاون آموزشی پردیس کشاورزی ایشان مسائل آموزشی را برای دانشجویان نوورود تشریح کردند و سپس در بخش آخر نیز دکتر علی ایزانلو مدیر گروه زراعت و اصلاح نباتات ضمن تشکر از سخنرانان محترم جلسه به معرفی اعضا هیئت علمی و کارشناسان گروه و همچنین دانشجویان جدید الورود پرداختند و در پایان هم جلسه پرسش و پاسخ برای دانشجویان برگزار شد.

آخرین ویرایش۱۷ آبان ۱۴۰۰