برگزاری مراسم معارفه دانشجویان نوورود گروه علوم و مهندسی آب

۱۸ آبان ۱۴۰۰ | ۰۸:۰۹ کد : ۱۵۳۵۷ اخبار دانشکده

مراسم معارفه دانشجویان نوورود گروه  علوم و مهندسی آب روز یکشنبه ۱۶ آبان ۱۴۰۰  ساعت 18تا 19:20 عصربرگزار شد.

در این مراسم که به صورت مجازی با حضور اعضا گروه علوم و مهندسی آب، دانشجویان نوورود هر سه مقطع سال 1400 و هیئت رییسه محترم پردیس برگزار گردید، ابتدا دکتر شهیدی، رئیس پردیس کشاورزی، منابع طبیعی و محیط زیست به بیان توضیحاتی در خصوص مختصات دانشکده و امکانات پردیس پرداختند. در ادامه دکتر خاشعی معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی پردیس برخی نکات مهم آموزشی را به دانشجویان هر سه مقطع یادآور شدند. همچنین توصیه هایی در خصوص مسایل پژوهشی دانشجویان تحصیلات تکمیلی توسط دکتر فلاحی مسئول امور پژوهشی پردیس ذکر گردید.  معرفی اعضا گروه و تخصص هرکدام نیز توسط مدیر گروه علوم و مهندسی آب، دکتر پوررضا آخرین بخش برنامه بود که در طی برنامه انجام شد. همچنین در فاصله ایراد سخنان عزیزان نامبرده، نیز کلیپ های معرفی دانشگاه و دانشکده پخش گردید.