بیست و نهمین دوره هفته کتاب جمهوری اسلامی

۲۳ آبان ۱۴۰۰ | ۱۱:۳۲ کد : ۱۵۴۷۲ اخبار دانشکده اطلاعیه ها

بیست و نهمین دوره هفته کتاب جمهوری اسلامی از 24 آبان ما لغایت اول آذر ماه 1400 برگزار می گردد.

معاون امور فرهنگی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، با اشاره به انتخاب شعار «جای خالی را با کتاب خوب پر کنیم» برای هفته کتاب امسال گفت: این شعار قابلیت انعطاف بالایی دارد و براساس شرایط امسال جامعه انتخاب شده است؛ زیرا ما می‌توانیم با کمک کتاب جای خالی گردش، جای خالی سفر، جای خالی مدرسه، جای خالی دانشگاه و جای خالی مهمانی را با کتاب خوب پر کنیم.

به رسم هر سال عنوان‌ روزهای هفته کتاب در تعامل و مشورت با فعالان حوزه نشر و کارشناسان تعیین شده است. اگر تلاش کنیم این نام‌گذاری‌ها از حالت شعاری و نمادین خارج شود، رویداد هفته کتاب برای همه ما شیرین‌تر خواهد شد. براساس برنامه‌ریزی‌ها دوشنبه 24 آبان‌ماه با عنوان روز کتاب، کتاب‌خوانی و کتابدار، روز سه‌شنبه 25 آبان‌ماه مطابق شعار هفته کتاب «جای خالی را با کتاب خوب پر کنیم» ، چهارشنبه 26 آبان‌ماه با عنوان «کتاب، زبان‌فارسی، شعر و ادبیات داستانی»، پنجشنبه 27 آبان‌ماه با عنوان «کتاب، رسانه و هم‌افزایی و تعامل»، جمعه 28 آبان‌ماه با عنوان «کتاب، خانواده و سبک زندگی ایرانی و اسلامی»، شنبه 29 آبان‌ماه با عنوان «ناشران، کتاب‌فروشی‌ها و ارکان صنعت نشر»، یکشنبه 30 آبان‌ماه با عنوان «کتاب؛ مادران شهدا و زنان در دفاع مقدس» و آخرین روز هفته کتاب، دوشنبه اول آذرماه با عنوان «کتاب کودک و نوجوان؛ آینده نسل مجازی» نامگذاری شده است.