برگزاری اولین جلسه شورای پردیس کشاورزی، منابع طبیعی و محیط زیست به صورت حضوری در سال ۱۴۰۰

۲۵ آبان ۱۴۰۰ | ۰۹:۱۷ کد : ۱۵۵۳۸ اخبار دانشکده

سی و هفتمین جلسه شورای پردیس کشاورزی، منابع طبیعی و محیط زیست روز دوشنبه 1400/08/24 ساعت 12 به صورت حضوری در حوزه ریاست پردیس برگزار گردید.

در آغاز این جلسه که با حضور تمای اعضای شورا برگزار گردید دکتر شهیدی رئیس پردیس کشاورزی، منابع طبیعی و محیط زیست ضمن تبریک آغاز هفته کتاب و کتابخوانی از زحمات پرسنل کتابخانه پردیس تقدیر و تشکر کردند و گزارشی از روند کارکتابخانه و مراحل نصب تگ حفاظتی را ارائه کردند در ادامه سیده زهرا کمال پور سرپرست کتابخانه نیز ضمن تبریک این هفته به همه فرهیختگان و دوستداران کتاب و کتابخوانی و تشکر از حمایتهای همیشگی هیأت رئیسه پردیس و کارکنان از مجموعه کتابخانه پردیس بر حضور هر چه بیشتر در کتابخانه ها و ترویج فرهنگ کتابخوانی تآکید نمود.

در ادامه گزارش اتمام نصب دوربین مدار بسته در واحد دامپروری، برگزاری جلسه جهت انعقاد تفاهم نامه با دانشگاه علوم پزشکی با توجه به راه اندازی دوره PHD گیاهان دارویی ، پیگیری امور مربوط به مسجد حضرت ولی عصر(عج) و به کارگیری نیروی ثابت جهت انجام امور مسجد و آماده سازی آن برای برگزاری مراسم مذهبی و فرهنگی، حضور کامل کارکنان و اعضای هیأت علمی از مواردی بود که دکتر شهیدی در سخنان پیش از دستور جلسه اطلاع رسانی نمودند.

در بخش آموزشی دکتر خاشعی معاون آموزشی پردیس نیز بر حضور دانشجویان تحصیلات تکمیلی، تجهیز کلاسهای بزرگ پردیس برای حضور دانشجویان به صورت ترکیبی و برگزاری حضوری آزمونهای جامع تأکید کردند و در نهایت  پروپوزالهای دانشجویان مورد بررسی قرار گرفت.در بخش پژوهشی نیز دکتر فلاحی مسئول امور پژوهشی پردیس بر برگزاری جلسات دفاع تا بهتر شدن شرایط کرونایی کشور به صورت مجازی و برنامه های پردیس کشاورزی در هفته پژوهش  اشاره نمودند.

در پایان دکتر غیاثی مسئول کارآفرینی و ارتباط با صنعت پردیس به برگزاری کارگاههای مهارت آموزی مطابق لیست استانداردهای فنی حرفه ای  و دوره های کد دار اشاره کردند و یادآور شدند که دوره های غیر کد دار نیز در محیط پردیس برگزار خواهد شد.