برگزاری کارگاه آموزشی توسط اعضای هیات علمی دانشگاه بیرجند در ششمین همایش ملی زعفران

۲۶ آبان ۱۴۰۰ | ۰۸:۵۸ کد : ۱۵۵۷۲ اخبار دانشکده
تعداد بازدید:۷۴۵

کارگاه آموزشی  "الزامات  و مقررات تولید و فرآوری زعفران به روش ارگانیک" با تدریس "دکتر محمدعلی بهدانی" مدیر گروه پژوهشی زعفران و "دکتر حمیدرضا فلاحی" مسئول گروه پژوهشی گیاه و تنش های محیطی دانشگاه بیرجند روز سه شنبه 1400/08/25 در ششمین همایش ملی زعفران به میزبانی مجتمع آموزش عالی گناباد برگزار گردید. 
در این کارگاه مطالب متنوعی در مورد استانداردهای مختلف کشاورزی ارگانیک، جایگاه ایران در تولیدات ارگانیک، فرصت ها و چالش های تولید زعفران ارگانیک و نیز اصول پیشنهادی برای استانداردسازی مراحل تولید، برداشت، پس از برداشت و فرآوری زعفران بر اساس مقررات کشاورزی ارگانیک ارایه گردید.
شایان ذکر است هفتمین همایش ملی زعفران در سال ۱۴۰۳ در دانشگاه بیرجند برگزار خواهد شد.

آخرین ویرایش۲۶ آبان ۱۴۰۰