گزارش تصویری بازدید دانشجویان ورودی ۹۹ گروه آموزشی زراعت و اصلاح نباتات از دانشکده کشاورزی

۲۱ آذر ۱۴۰۰ | ۰۸:۳۳ کد : ۱۶۱۳۱ اخبار دانشکده

بازدید دانشجویان گروه زراعت و اصلاح نباتات از فضاهای آموزشی و پژوهشی دانشکده کشاورزی، روز شنبه 20 آذر ماه 1400 صورت گرفت. در این بازدیدکه به همت آقای امیرحسین حسینی، مربی طرح همتا، و با پشتیبانی و هماهنگی دکتر ایزانلو مدیر گروه آموزشی زراعت و اصلاح نباتات برگزار گردید دانشجویان به همراه دکتر حمامی استاد راهنمای ورودی‌های 99 با واحدهای مختلف دانشکده، واحد مزرعه، دامپروری و باغ  دانشکده کشاورزی از نزدیک آشنا شدند.

مربیان همتا دانشجویان علاقه مند، فعال و دغدغه مندی با عملکرد تحصیلی بالا هستند که تجربیات خود در دانشگاه را به دانشجویان نوورود انتقال می دهند.این طرح در سال های 1399 و 1400 برای اولین بار توسط مرکز مشاوره و توانمندسازی برگزار شده است.

آخرین ویرایش۲۱ آذر ۱۴۰۰