آغاز ثبت نام بیست و نهمین و سی امین جشنواره دانشجوی نمونه دانشگاههای سراسر کشور

۲۴ آذر ۱۴۰۰ | ۱۳:۱۷ کد : ۱۶۲۲۵ اخبار دانشکده اطلاعیه ها

به گزارش معاونت دانشجویی دانشگاه و به نقل از سازمان امور دانشجویان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری ثبت نام بیست و نهمین و سی امین جشنواره دانشجوی نمونه دانشگاههای سراسر کشور آغاز شد.
دکتر سید مرتضی موسوی، معاون دانشجویی و دبیر کمیته دانشگاهی دانشگاه بیرجند در گفتگو با خبرنگار ما گفت: کلیه دانشجویان واجد شرایط طبق آیین نامه و شیوه نامه سال ۱۳۹۸  جهت شرکت در جشنواره می توانند حداکثر تا ۳۰ آذر ۱۴۰۰ با مراجعه به پایگاه Portal.saorg.ir و تکمیل فرآیند ثبت نام در جشنواره شرکت نمایند.
وی در ادامه افزود: بیست و نهمین و سی‌امین جشنواره دانشجوی نمونه کشوری، با تلفیق دو جشنواره دانشجوی نمونه سال‌های 1399 و 1400  برگزار می‌شود.
متقاضیان می توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر با دبیرخانه این جشنواره به شماره تماس 05631027114 تماس حاصل نمایند.