برگزاری مراسم عزاداری شهادت حضرت فاطمه زهرا (س) و یادواره سردارشهید سلیمانی وپنجمین سالگرد تدفین شهدای گمنام دانشکده کشاورزی

۱۵ دی ۱۴۰۰ | ۲۲:۵۰ کد : ۱۶۵۵۱ اخبار دانشکده

مراسم عزاداری شهادت بانوی بزرگ اسلام حضرت فاطمه زهرا (س) و یادواره پنجمین سالگرد تدفین دو شهید گمنام دانشکده کشاورزی همزمان با سالگرد شهادت سردار حاج قاسم سلیمانی با حضور جمعی از مدیران، کارمندان و دانشجویان چهارشنبه 1400/10/15 بعد از نماز جماعت ظهر و عصر در مسجد حضرت ولی‌عصر (عج) برگزار شد.

درآغاز این مراسم، دکتر شهیدی، رئیس دانشکده کشاورزی با تسلیت ایام شهادت حضرت فاطمه(س) و سالگرد شهادت سردار حاج قاسم سلیمانی، به بیان شان نزول سوره کوثر به وجود مقدس حضرت فاطمه زهرا (س) ، ویژگی های مکتب سردار سلیمانی و تکریم مقام شهدا اشاره کردند.
در ادامه حجت الاسلام و المسلمین سیدمهدی فاطمی، ضمن تسلیت شهادت حضرت زهرا (س) و شهادت سردار حاج قاسم سلیمانی، با بر‌شمردن خصوصیات حضرت فاطمه (س)، توصیه به الگو گرفتن از زندگی بی بی دوعالم و حضرت  امیرالمومنین  علی (ع) کردند. ایشان بعد از آن بخشی از رشادت‌های سردار رشید اسلام شهید حاج قاسم سلیمانی را برشمردند. و یاد و نام این شهید گرانقدر را گرامی داشتند.
در پایان مراسم بعد از مرثیه سرایی، عطر افشانی و غبارروبی مزار شهدای گمنام انجام شد.

آخرین ویرایش۱۵ دی ۱۴۰۰