دومین جلسه شورای دانشکده کشاورزی

۰۶ اردیبهشت ۱۴۰۱ | ۰۸:۵۵ کد : ۱۸۱۱۵ اخبار دانشکده

دومین جلسه شورای دانشکده  روز دوشنبه ۱۴۰۱/۰۲/۰۵ ساعت ۱۰ در دفتر ریاست دانشکده برگزار گردید.

در آغاز این جلسه دکتر جهانی رئیس دانشکده کشاورزی ضمن تسلیت ایام سوگواری حضرت مولی الموحدین حضرت علی علیه السلام و قبول طاعات و عبادات همه به انتصاب دکتر حسینی واشان و دکتر اکبر پور به سمت معاونت آموزشی و معاونت پژوهشی دانشگاه اشاره کردند و برای این بزرگواران آرزوی سلامت و موفقیت کردند و از خدمات صادقانه و در خور تحسین اقای دکتر آیتی و دکتر نجفی در طول دوران تصدی این سمتها تشکر و قدردانی نمودند.

در ادامه با توجه به از سرگیری آموزش حضوری بعد از ماه مبارک رمضان و حضور دانشجویان، در خصوص برنامه ریزی و در نظر گرفتن تمهیدات لازم جهت رفاه دانشجویان از لحاظ خوابگاه، سلف سرویس، ایاب و ذهاب تأکید نمودند. سپس آقای دکتر محمودی معاون آموزشی دانشگاه با اشاره به دهه سرآمدی آموزش در دانشگاه بیرجند از کلیه مدیران گروه درخواست کردند تا برنامه های پیشنهادی خود را برای هرچه بهتر برگزار شدن آن ارائه نمایند. همچنین با توجه به لزوم وجود آزمایشگاه بیولوژی خاک در دانشکده کشاورزی درخواست تأسیس و راه اندازی این آزمایشگاه را با معرفی دکتر آذرمی به عنوان مسئول این آزمایشگاه مطرح نمودند. در خصوص ازسرگیری آموزش حضوری در دانشکده کشاورزی و الزام تزریق دو دوز واکسن برای حضور در کلاس و تزریق سه دوز واکسن برای اسکان در خوابگاهها از کلیه کارشناسان گروهها درخواست کردندتا به دانشجویانی که یک دوز تزریق نموده اند یا اصلاً واکسنی دریافت نکرده اند اطلاع رسانی نمایند که در اسرع وقت نسبت به تکمیل واکسیناسیون خود اقدام نمایند..در ادامه پیشنهاده های دانشجویان مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

آقای دکتر فلاحی مسئول امور پژوهشی دانشکده کشاورزی  نیز در بخش پژوهشی به بیان موارد پژوهشی پرداختند.