انتصاب معاون آموزشی پردیس کشاورزی، منابع طبیعی و محیط زیست

۰۷ تیر ۱۴۰۱ | ۰۸:۰۵ کد : ۱۹۲۸۰ اخبار دانشکده

طی ابلاغی از سوی دکتر احمد لامعی‌گیو؛ سرپرست دانشگاه بیرجند، وظایف معاون آموزشی دانشـکده منابع طبیعی و محیط زیست به دکتر سهراب محمودی معاون آموزشی دانشکده کشاورزی واگذار شد.

در این ابلاغ آمده است؛ با اسـتناد به مصوبه اول جلسه مورخ چهارم تیر ۱۴۰۱ هیأت رئیسه دانشگاه(مبنی بر تجمیع مجدد بخش‌های اداری دانشکده‌های کشاورزی، و منابع طبیعی و محیط زیست) از تاریخ ۵ تیر ۱۴۰۱، وظایف معاون آموزشی دانشکده منابع طبیعی و محیط زیست نیز برعهده جناب‌عالی خواهد بود. کامیابی روزافزون جناب‌عالی و اعتلای جایگاه دانشگاه بیرجند را آرزومندم.
لازم ذکر است دکتر لامعی در نامه جداگانه‌ای ضمن موافقت با اسـتعفای دکتر محمدحسین صیادی از سـمت سرپرست معاونت آموزشی دانشـکده منابع طبیعی و محیط زیست، از تلاش‌های مجدانه و مثمر ثمر ایشان قدردانی کرد.