انتصاب دکتر عباس محمدی به سمت معاون مدیر امور آموزشی دانشگاه

۱۵ تیر ۱۴۰۱ | ۰۷:۴۹ کد : ۱۹۳۶۱ اخبار دانشکده

آیین تکریم از رئیس اداره تحصیلات تکمیلی، معاون مدیر امور آموزشی و مسئول آموزش‌های مجازی و معارفه معاون مدیر آموزشی و رئیس اداره تحصیلات تکمیلی دانشگاه صبح روز سه­‌شنبه ۱۴ تیر ۱۴۰۱ با حضور سرپرست دانشگاه، سرپرست معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی و مدیران حوزه آموزش در محل سالن رسانه دانشگاه برگزار گردید.

مراسم تقدیر از خدمات دکتر خطیبی‌نیا، رئیس سابق اداره تحصیلات تکمیلی، دکتر مرتضی قربانی، معاون سابق مدیر امور آموزشی و مهندس صادق پاسبان، مسئول سابق آموزش‌های مجازی و معارفه دکتر عباس محمدی به سمت معاون مدیر امور آموزشی و دکتر علی بهنام‌فرد به سمت رئیس اداره تحصیلات تکمیلی دانشگاه امروز سه­‌شنبه 14 تیر 1401 برگزار شد.
در این مراسم، سرپرست دانشگاه بیرجند از تلاش‌های خستگی ناپذیر و خدمات ارزنده مدیران و به ویژه رئیس اداره تحصیلات تکمیلی، معاون مدیر امور آموزشی و مسئول آموزش‌های مجازی دانشگاه تقدیر کرد و با تشکر از قبول زحمت توسط دکتر بهنام فرد و دکتر عباس محمدی ابراز امیدورای کرد: با استفاده از تجربیات و اندیشه‌ها در این دو حوزه شاهد تحولات اساسی باشیم.

براساس حکم جداگانه‌ای از سوی دکتر لامعی‌گیو، سرپرست دانشگاه بیرجند، دکتر عبّاس محمدی عضو هیأت­ علمی گروه گیاه پزشکی پردیس کشاورزی به‌عنوان معاون مدیر امور آموزشی دانشگاه منصوب شدند.