یازدهمین جلسه شورای پردیس کشاورزی، منابع طبیعی و محیط زیست

۱۷ آبان ۱۴۰۱ | ۰۸:۱۶ کد : ۲۰۸۶۳ اخبار دانشکده

یازدهمین جلسه شورای پردیس کشاورزی، منابع طبیعی و محیط زیست روز دوشنبه ۱۴۰۱/۰۸/۱۶ ساعت ۱۲ در دفتر ریاست پردیس با حضور اعضای شورا برگزار گردید.

دکتر جهانی رئیس پردیس در آغاز جلسه ضمن عرض خیر مقدم و تشکر از اعضای شورا در خصوص موارد مطرح شده در جلسه شورای تحصیلات تکمیلی دانشگاه، تصویب پروپوزالهای دانشجویان تا قبل از ترم چهارم، تشویق پایان نامه های تقاضا محور اطلاع رسانی نمودند.

دکتر محمودی معاون آموزشی پردیس در ادامه ضمن تشکر ازگروههای آموزشی بابت ارسال تخلفات مربوط به انتخاب واحد، توضیحاتی درباره بازدیدهای علمی گروههای آموزشی داخل یا خارج دانشگاه، آموزانه های تابستان و اصلاح نواقص و طرح توجیهی تأسیس رشته مدیریت حاصلخیزی و زیست فناوری خاک گرایش شیمی، حاصلخیزی خاک و تغذیه گیاه توسط دکتر سیاری و دکتر آذرمی اطلاعاتی را ارائه کردند، سپس پروپوزالهای دانشجویی مورد بررسی قرارگرفت.

در ادامه جلسه دکتر غیاثی مسئول امور پژوهشی پردیس، پیرامون طرحهای پژوهشی، در خواست گروه محیط زیست در خصوص انتقال دستگاه جذب اتمی، برنامه ریزی برای ارائه سخنرانیهای هفته پژوهش از ۱۲ تا ۱۸ آذرماه، گزارشات شش ماهه دانشجویان دکتری با حضور اسپانسرهای پایان نامه های تقاضا محور توضیحاتی را ارائه نمودند.

دکتر نوعی مسئول کارآفرینی و ارتباط با صنعت دانشگاه نیز در ادامه، اختتام پایان نامه تقاضا محور به راهنمایی دکتر صیادی و درخواست دکتر رمضانی در خصوص برگزاری کارگاه Endnote را مطرح نمودند.

در پایان کمال پور مسئول کتابخانه در خصوص پایان نامه های دیجیتال و میزان سطح دسترسی دانشجویان به متن پایان نامه ها، دسترسی به پایگاههای اطلاعاتی با اتصال vpn دانشگاه و مراجعه به آدرس  http://gigalib.org/ip  بدون نصب مرورگر درنا و معرفی سه کتاب از دکتر اسدالله زمانی پور استاد پیشکسوت دانشکده کشاورزی با عناوین اسراردره هریوند، مود مرکز نهارجان و گردش چرخ نیلوفری توضیحاتی را ارائه نمود.