انتصاب اعضای حقیقی شورای ترفیع پردیس‌ کشاورزی، منابع طبیعی و محیط زیست

۰۵ آذر ۱۴۰۱ | ۰۸:۰۴ کد : ۲۱۲۶۸ اخبار دانشکده

طبق آیین نامه اعطای ترفیع سالیانه اعضای هیأت علمی مصوب اول مرداد ۱۴۰۱ هیأت امنای دانشگاه‌های خراسان جنوبی، اعضای حقیقی شورای ترفیع پردیس برای مدت دو سال منصوب شدند.

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، دکتر سیدهمایون فرهنگ‌فر، دکتر محمدحسن سیاری‌زهان، دکتر محمدرضا رضایی از پردیس کشاورزی، منابع طبیعی و محیط زیست به عنوان اعضای حقیقی شورای ترفیع معرفی شدند.

در ابلاغ صادره از سوی دکتر سیدجواد حسینی‌واشان، معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه بیرجند، آمده است؛ "بنا به پیشـنهاد رؤسای دانشـکده‌ها و نظر به مراتب تعهد، تجارب و شایسـتگی‌های علمی، پژوهشی شما، طبق آیین نامه اعطای ترفیع سالیانه اعضای هیأت علمی مصوب اول مرداد 1401 هیأت امنای دانشگاه‌های خراسان جنوبی، به مدت دو سال به عنوان عضـو حقیقی شورای ترفیع دانشـکده منصوب می‌شویـد. امیـد است با رعایت عـدالت و دقت در انجام امور و مأموریت‌های محوله از جمله بررسی پرونده‌های پایه اسـتحقاقی و تشویقی اعضای محترم هیأت علمی بر مبنای آخرین آیین نامه ارتقای اعضای هیأت علمی، شـیوه‌نامه اجرایی هیأت ممیزه دانشگاه و آیین نامه اعطای ترفیع سالانه در راسـتای پویـایی و نشاط اعضای هیأت علمی و ارتقای دانشـگاه بیرجنـد با هم فکری اعضای شورای ترفیع تلاش نمایید."