شانزدهمین جلسه شورای پردیس، کشاورزی،منابع طبیعی و محیط زیست

۰۳ بهمن ۱۴۰۱ | ۱۴:۰۶ کد : ۲۲۵۳۵ اخبار دانشکده

شانزدهمین جلسه شورای پردیس، کشاورزی،منابع طبیعی و محیط زیست روز دوشنبه ۱۴۰۱/۱۱/۳ ساعت ۱۲:۳۰ در دفتر ریاست پردیس برگزار گردید.

در آغاز حاضرین در جلسه پس از عرض تسلیت درگذشت مادر بزرگوار دکتر محمودی و ذکر فاتحه، برای آن مرحومه طلب مغفرت و برای بازماندگان آرزوی صبر و تندرستی نمودند.

در ادامه دکتر محمودی معاون آموزشی پردیس از فعالیت قابل تقدیر همکاران در برگزاری امتحانات پایان ترم و زحمات گروههای آموزشی در برنامه ریزی دروس ترم آتی، تشکر و قدردانی نمودند.سپس موارد مهم آموزشی، درخواستهای دانشجویان و پروپوزالهای دانشجویان مطرح گردید.

در پایان دکتر نوعی مسئول کارآفرینی و ارتباط با صنعت و دانشگاه در خصوص برگزاری "کارگاه آموزشی با عنوان جیره نویسی گاو با نرم افزار NRC"  توسط یاسر فیض دار دانشجوی  مقطع دکتری تغذیه دام اطلاع رسانی نمودند.